GRATIS GOLFVOORSPELLING

Svašek Hydraulics levert gratis golfvoorspellingen voor de komende 7 dagen over de hele wereld. Voorspellingen zijn gebaseerd op de wereldwijde NOAA (USA – National Oceanic and Atmospheric Administration) golfmodel.

Klik een locatie aan op de kaart en vraag uw voorspelling aan.

  Toelichting bij gratis golfvoorspelling

  Resultaten uit dit voorspellingsmodel zijn nu beschikbaar via e-mail voor bijna elke gewenste locatie. Deze dienst is relevant voor havenautoriteiten, offshore- en baggerbedrijven, oliemaatschappijen, scheepvaart, consultants en zelfs voor zeilers of surfers. Aanvragen voor golfvoorspellingen langs opgegeven vaarroutes zijn ook mogelijk.

  Het formaat van de voorspellingen is zeer eenvoudig. Zelfs voor gebruikers met satelliet-telefoonverbinding kunnen de e-mails gemakkelijk worden gedownload.

  Hindcasts op basis van hetzelfde model zijn op aanvraag verkrijgbaar tegen een beperkte vergoeding. Deze gegevens bestaan uit 13 jaar golfhoogte, golfperiode, windsnelheid en windrichtinginformatie.

  Alle oceanen en zeeën met ‘open’ verbinding met de oceaan zijn in het systeem inbegrepen. Voorspellingen in zeeën zonder zeeverbindingen, of met een smalle verbinding, zijn niet inbegrepen (zoals de Middellandse Zee). Mocht u voor deze locaties wel een golfvoorspelling willen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

  Bezoek www.worldwavedata.com voor meer informatie.

  www.worldwavedata.com