D-HYDRO

D-HYDRO is een simulatiesoftwarepakket voor hydrodynamische stromingsmodellen gemaakt door Deltares. Het model kan worden toegepast in 1D, 2D en 3D modus. Het pakket is (onder andere) de vervanger van het oude Simona softwarepakket van Rijkswaterstaat.

Het software pakket D-HYDRO kent veel gelijkenis met onze in-house software FINEL. Voor sommige projecten, zoals bijvoorbeeld rivierstudies van Rijkswaterstaat, is het verplicht om D-HYDRO te gebruiken. Door de jaren heen heeft Svašek Hydraulics veel ervaring opgedaan met het toepassen en processen van D-HYDRO modellen, met name met de schematisaties die beschikbaar worden gesteld door Rijkswaterstaat. Wij zijn in staat de software snel en efficiënt toe te passen binnen onze projecten, onder andere omdat wij de modellen doorrekenen op ons interne rekencluster.

Als u technische details wilt bespreken of meer specifieke informatie wilt over de toepassing en capaciteiten van D-HYDRO, staan wij u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

meer weten over D-Hydro?

Neem contact op met Sam Bom.

Sam Bom

Lead rivieren, estuaria en complexe stromingen

GERELATEERDE PROJECTEN

BEKIJK PROJECT

Kierbesluit Haringvliet

Actualisatie Onderzoeksprogramma Verzilting

MEER INFORMATIE OVER SVAŠEK OF ONZE EXPERTISES?

Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

NEEM CONTACT OP