Management

Bram Bliek (1955) is sinds 1984 de algemeen directeur bij Svašek Hydraulics. Hij is sinds 1977 werkzaam bij het na afronding van zijn MSc werk aan de Technische Universiteit van Delft. Bij Svašek Hydraulics was hij intensief opgeleid en getraind door Honzo Svašek. Dit resulteerde in zijn functie als adjunct-directeur in 1983 en als algemeen directeur in 1984. sinds 2003 heeft hij tevens de functie van voorzitter.

Dankzij zijn opleiding en training en een brede ervaring in vele projecten in veel landen in meer dan 45 jaar, is Bram Bliek uitgegroeid tot erkend expert in de kustwaterbouw en in de hydraulische modellering. Zijn expertise is gebaseerd op een goed en praktisch begrip van de fysieke processen in oppervlaktewateren en omvat thema's als getijden- rivierstromingen, windgolven en deining, zeebodem morfologie, waterbouwkundige constructies en hun gevolgen voor het milieu, en de interacties tussen al deze facetten.

Bas van Leeuwen (1983) is sinds oktober 2020 adjunct-directeur bij Svašek Hydraulics. Hij is in 2008, na een cum laude afronding van zijn studie Civil Engineering and Management aan de Universiteit Twente, bij Svašek Hydraulics in dienst getreden. In de afgelopen 12 jaar heeft hij zich breed ontwikkeld binnen de organisatie door leiding te geven aan projecten op het gebied van rivierkunde, kust- en estuariamorfologie en forecasting. Die kennis en ervaring zal hij aanwenden binnen zijn nieuwe functie.

Bram Bliek
Directeur

Bas van Leeuwen
Adjunct-directeur